Face Refill -paletti

Täytä Refill -paletti suosikkituotteillasi ja luo siitä omasi! Refill -järjestelmä tuo mahdollisuuden valita yksittäiset, magneettipohjaiset puuterituotteet lisättäväksi kustomoitavaan meikkipalettiin. Valitse kolmen puuterin, korostusvärin ja aurinkopuuterin valikoimasta.

42,90 

75 in stock

EAN: 8017834880816 Tuotetunnus (SKU): DFR1001 Osastot: , , , , , , , ,

ALIN HINTA EDELLISEN 30 PÄIVÄN AIKANA: 42,90 .

  Täytä Refill -paletti suosikkituotteillasi ja luo siitä omasi! Refill -järjestelmä tuo mahdollisuuden valita yksittäiset, magneettipohjaiset puuterituotteet lisättäväksi kustomoitavaan meikkipalettiin. Valitse kolmen puuterin, korostusvärin ja aurinkopuuterin valikoimasta.

  ALWAYS BRONZE POWDER – Vedenkestävä aurinkopuuteri (sävyt 111, 112, 113)

  Kiinteä, vedenkestävä aurinkopuuteri kolmessa kauniissa sävyssä. Tuotteen pehmeä ja hienojakoinen koostumus häivyttyy ja sulautuu iholle vaivattomasti. Monikäyttöinen tuote, joka mahdollistaa kasvojen muotoilun ja hienovaraisen auringonsuuteleman efektin.

  Pehmeän ja mukavan tuntuinen aurinkopuuteri levittyy ja häivyttyy iholle vaivattomasti. Antaa pitkäkestoisen, raikkaan ja terveen näköisen hehkun kasvoille. Saatavilla kolmessa eri sävyssä.

  Käyttövinkki! Ota tuotetta medium/keskikokoiseen siveltimeen. Kopauta halutessasi ylimääräinen tuote ennen levittämistä pyörivin liikkein kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Toista tarvittaessa. Varjostuksia tehdessä, valitse pienempi sivellin – näin saat muotoiltua kasvojen piirteet esille.

  Tutustu lisää aurinkopuutereihin tuotteen omalla sivulla, täältä.

  SKIN HIGHLIGHTER – Korostuspuuteri (sävyt 133, 134, 135)

  Korostuspuuteri levittyy ja häivyttyy vaivattomasti iholle ja tuntuu pehmeän silkkiseltä. Ainutlaatuisen hehkun antava, äärimmäisen hienojakoinen ja ohut koostumus on ihanteellinen tuote korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia luonnollisesti ja hienovaraisesti.

  Korostuspuuteri levittyy ja häivyttyy vaivattomasti iholle ja tuntuu pehmeän silkkiseltä. Ainutlaatuisen hehkun ja second skin -efektin antava äärimmäisen hienojakoinen ja ohut koostumus on ihanteellinen tuote korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia luonnollisesti ja hienovaraisesti.

  Luottotuote kasvojen, decolleten ja hartioiden muotojen korostamiseen antamaan hehkua halutunlaisella sävyllä!

  Käyttövinkki: Tuotetta voidaan levittää suoraan paljaalle iholle (joka on ensin puuteroitu kevyesti) tai meikkipohjan jälkeen korostamaan ja antamaan heleyttä!

  Tutustu lisää korostuspuutereihin tuotteen omalla sivulla, täältä.

  T-ZONE & EYE SHINE CONTROL POWDER – Kasvo- ja luomenpohjustuspuuteri (344)

  Kevyt puuteri, joka on erityisesti kehitetty käytettäväksi T-alueella ja herkillä ihoalueilla kuten silmänympäryksillä.

  Uusimman sukupolven puuteri, joka on erityisesti kehitetty käytettäväksi T-alueella ja herkillä ihoalueilla kuten silmänympäryksillä tai luomilla ennen luomivärin levitystä.

  Innovatiivinen talkiton koostumus sisältää läpikuultavia puuteripartikkeleita, jotka tekevät iholle äärimmäisen sileän pinnan ja luonnollisen satiinisen lopputuloksen.

  Mineraalisaven johdannainen auttaa hillitsemään ihon liiallista rasvoittumista ja takaa tasaisen lopputuloksen. Erittäin kevyt puuterituote sulautuu iholle vaivattomasti ja antaa luonnollisen ja terveen näköisen ilmeen.

  Käyttövinkki: Levitä tuotetta otsalle, nenälle ja leukaan (T-alueelle). Levitä puuterivipalla tai siveltimelle myös silmäluomille ennen luomivärin levitystä.

  Tutustu lisää tuotteen omalla sivulla, täältä! 

  INVISIBLE SETTING & RETOUCH POWDER – Kiinnitys- ja korjauspuuteri (345)

  Tämä innovatiivinen ja trendikäs puuteri blurraa ihohuokoset upeasti! Äärimmäisen kevyt ja huomaamattoman tuntuinen koostumus on ihanteellinen meikin viimeistelyyn ja korjailuun päivän aikana.

  Puuteri säilyttää meikkipohjan raikkaana ja virheettömänä sekä ehkäisee ihon kiiltelyä. Tuotteen pallomaiset puuteripartikkelit vievät iholta luonnollisesti pois ylimääristä rasvaisuutta kuivattamatta ihoa. Ihon pinta tuntuu sileältä ilman kakkumaista efektiä.

  Käyttövinkki: Super hienojakoinen puuteri sopii myös käytettäväksi T-alueella, tämä on isojen huoksten paras ystävä! Puuteri voidaan levittää koko kasvoille joko siveltimellä tai puuterivipalla. Vaikka puuteri on valkoinen, se muuttuu levityksen jälkeen täysin läpikuultavaksi, sulautuen ihon omaan sävyyn.

  Tutustu lisää tuotteen omalla sivulla, täältä!

  PERFECT SKIN POWDER – Vedenkestävä puuteri (348)

  Pehmeä ja hienojakoinen vedenkestävä puuteri tekee iholle ainutlaatuisen heleän lopputulokse! Sopii loistavasti sekaiholle ja mattapintaa toivovalle sekä koko kasvojen puuterointiin. Puuterissa on kerrostettava ominaisuus, eikä se muuta oman meikkivoiteen sävyä.

  Vedenkestävä puuteri joka takaa silkkisen lopputuloksen. Puuterissa on kerrostettava ominaisuus, eikä se muuta oman meikkivoiteen sävyä.

  Käyttövinkki: Puuteria voidaan levittää kahdella tavalla: siveltimellä luonnollisen mattapintaisen (mutta ei kakkumaisen) lopputuloksen saamiseksi tai puuterivipalla kun haluat tasaisemman ja hyvin peittävän lopputuloksen.

  Tutustu lisää tuotteen omalla sivulla, täältä! 

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.
  Kirjaudu tai luo tili tästä.

  Muut ostivat myös