28.6.2023: ETSIMME NYT UUTTA MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ INSPIROIVAAN TIIMIIMME!

Camilla Aho Oy Ab on vuonna 1980 perustettu kosmetiikan, hoitotuotteiden ja -laitteiden sekä hoitolakalusteiden jakeluyritys.

Päätuotteenamme ovat arvostetut italialaiset kosmetiikkasarjat Diego dalla Palma Professional ja RVB LAB The Makeup, apteekkikosmetiikkasarja RVB LAB The Skin, sekä dynaaminen ja trendikäs retail-brändi Diego dalla Palma Milano. Portfoliomme kattaa erittäin laadukkaat tuotteet ammattikäyttöön kauneushoitoloissa, kotihoitotuotteet, meikit ja vartalonhoitotuotteet.

Lue lisää

2.12.2022: ARVONTA!

Arvomme nyt Anniversary -ihonhoitosetin, joka on koostettu juhlavuoden uutuustuotteistamme – GOLD CREAM Kasvovoiteesta ja 2 kpl GOLD MASK kasvonaamiosta (arvo 164€).

Näin osallistut:⁣⁣⁣⁣
Käy jättämässä suosikkituotteesi kohdalle arvostelu, kerrothan myös miksi kyseinen tuote on hurmannut sinut. ?⁣⁣ Voit kommentoida myös useampaa tuotetta. ⁣Huomioithan että kommentit tulevat sivuille näkyville hetken viiveellä.

Arvonta päättyy sunnuntaina 11.12. klo 20.00. Olemme yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti sähköpostitse maanantaina 12.12. ⁣Muistathan varmistaa että antamasi sähköpostiosoite on käytössä oleva ja sellainen josta tavoitamme sinut.

Kiitos jo etukäteen – arvostelusi on meille kultaakin arvokkaampaa ja auttaa myös muita löytämään uusia suosikkituotteita! ?⁣ Ihania kommenttejanne odotellessa.

Palkinnon luovuttamista varten, osallistujan on oltava Suomessa.