Palautus ja ongelmatilanteet

Tarkistathan aina tilauksen sen vastaanotettuasi. Vahinkojen, virheellisten tai puuttuvien tuotteiden tapauksessa otathan yhteyttä: center(at)ddppro.fi.

Tuotteen palautus

Tuotteella, joka on avaamaton, käyttämätön ja joka on alkuperäisessä pakkauksessaan, on 14 päivän palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta lukien. Palautukseen liittyen otathan yhteyttä: center(at)ddppro.fi. Palautusoikeus ei koske käytettyä tai avattua tuotetta tai tuotepakkausta.

Palautuksen saavuttua meille hyvitämme palautusosuuden tilauksesi arvosta seitsemän päivän kuluessa.

Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä palautusta, mikäli palautus on puutteellinen tai virheellinen.

Tuotetakuu

Diego dalla Palma / RVB LAB -tuotteille on valmistaja määritellyt tuotetakuun. Mikäli tuote on viallinen, korvaamme tuotteen vastaavalla tuotteella.

Allerginen reaktio

Jos olet epävarma jonkin tuotteen soveltuvuudesta sinulle, otathan yhteyttä center(at)ddppro.fi. Emme vastaa mahdollisesta allergisesta tai yliherkkyysreaktiosta.

Tuoteoston peruuttaminen

Jos haluat peruuttaa tuoteostoksesi, ilmoitathan siitä meille viipymättä: tilaukset(at)kirjakeskus.fi ja center(at)ddppro.fi.

Virheellinen toimitus

Mikäli olet saanut väärän tuotteen olethan meihin yhteydessä center(at)ddppro.fi. Ilmoitathan meille mitä alun perin olit tilannut sekä mitä olit virheellisesti saanut. Väärin toimitetun tuotteen korvaamme alun perin tilatulla tuotteella kuluitta.

Toimittamaton tuote

Jos tuotetta ei ole saatu toimitettua sinulle ja se palautuu takaisin meille, olemme sinuun yhteydessä. Teemme toisen lähetysyrityksen vasta, kun olemme saaneet sinuun yhteyden.

Ongelmatilanteet

Olethan ongelmatilanteissa meihin yhteydessä center(at)ddppro.fi. Ongelmatilanteita voi olla esim. jos tuotelähetys on kadonnut tai tuote on vioittunut kuljetuksen aikana tai että tuote ei muuten vastaa tilaustasi.