Harkitsetko uutta ammattihoitosarjaa osaksi liiketoimintaasi?

Etsitkö uutta innovatiivista ja tehokasta ihon ja/ tai meikkituotesarjaa hoitolaasi? Diego dalla Palma Professional ja RVB LAB- The Make Up- tuotesarjojen maahantuojana Suomessa toimii Camilla Aho Oy Ab.

Miksi Diego dalla Palma Professional ja Camilla Aho Oy Ab?

DIEGO DALLA PALMA PROFESSIONAL

Yli 60 vuoden asiantuntemuksella kosmetiikkainnovaatioissa, Diego dalla Palma Professional on ollut mukana muokkaamassa ammattimaista kauneudenhoitoalan historiaa Italiassa. He tutkivat kauneuden alkuperää ja hyödyntävät uusimpia tieteellisiä innovaatioita tarjotakseen tehokkaita ratkaisuja erilaisiin kauneudenhoitotarpeisiin. Diego dalla Palma Professional tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia hyvinvointikokemuksia korkealaatuisilla tuotteilla ja palveluilla, jotka on suunniteltu ja valmistettu yksinomaan Italiassa. Tuotteet ovat 100% italialaisia, ja kaikki raaka-aineet valitaan huolellisesti varmistaen tuotteiden puhtaus ja tehokkuus.

Diego dalla Palma Professionalin eksklusiiviset ja tehokkaat koostumukset ovat edelläkävijöitä kosmetiikkatrendeissä ja tarjoavat todellisia ja näkyviä tuloksia. Jokainen Diego dalla Palma Professional -hoito on testattu arvostetuissa kolmansien osapuolten tutkimuslaboratorioissa, ja sertifioidut tulokset ovat heidän vahvuutensa. Laboratorio on dynaaminen ja innovatiivinen, keskittyen tutkimukseen ja kehitykseen, ja heidän yksinomaiset koostumuksensa syntyvät RVB SKINLAB -laboratoriossa. Käyttämällä valikoituja ja säänneltyjä aktiiviraaka-aineita ja ainesosia he mahdollistavat edistyksellisen tutkimustyön, joka toimii yhteistyössä ihon ja sen fysiologisten järjestelmien kanssa, synnyttäen uusia tuotekoostumuksia. Diego dalla Palma Professional kunnioittaa ympäristöä ja kuuluu Responsible Care -ohjelmaan, joka on maailmanlaajuinen ohjelma, jolla edistetään kestävää kehitystä arvojen ja käyttäytymisen mukaisesti. Tavoitteena on
parantaa turvallisuutta, terveyttä ja ympäristönsuojelua. Cosmetica, josta Camilla Aho Oy maahantuo Diego dalla Palma Professional tuotteita, on yksi allekirjoittaneista kemianteollisuuden yrityksistä, jotka ovat sitoutuneet parantamaan suoritustaan ympäristönsuojelun alalla.

RVB LAB- The Make Up

RVB LAB- The Make Up on italialainen korkealaatuinen meikkisarja, joka on suunniteltu tarjoamaan ammattilaistasoista meikkiä. Sarja on tunnettu laajasta ja monipuolisesta tuotevalikoimastaan, johon kuuluu meikkivoiteita, peiteaineita, puutereita, poskipunia, luomivärejä, ripsivärejä ja huulituotteita.

Tuotteet on kehitetty hyödyntäen uusinta teknologiaa ja innovatiivisia koostumuksia, ja ne sisältävät korkealaatuisia ja ihoystävällisiä raaka-aineita. Sarjan meikit ovat pitkäkestoisia, helposti levittyviä ja antavat luonnollisen ja virheettömän lopputuloksen. Sarjan tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkälle ja ongelmaihoiselle iholle. Kaikki tuotteet ovat dermatologisesti, mikrobiologisesti ja raskasmetalli testattuja. Tuotteet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja, kuten parabeeneja, ja tuotteet ovat vegaanisia, gluteenittomia ja eläinkokeettomia.

Sarja on saavuttanut suurta suosiota sekä ammattilaismeikkitaiteilijoiden että kuluttajien keskuudessa. Edustettuna 25 maassa. Maine perustuu laadukkaisiin ja kestäviin meikkituotteisiin, jotka tarjoavat ammattilaistasoisen lopputuloksen ja ovat samalla helppokäyttöisiä ja monipuolisia. RVB LAB- The Make Up on sitoutunut ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen, ja  pyrkii jatkuvasti parantamaan ja uudistamaan tuotteitaan säilyttäen samalla korkean laadun ja tehokkuuden.

CAMILLA AHO OY AB

Yli 40 vuotta kauneudenhoitoalalla toiminut perheyritys, jolla laaja yhteistyöverkosto ja hyvä maine niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Yrityksessä ammattitaitoinen ja innovatiivinen henkilökunta. http://www.camillaaho.fi

Visiomme

“Kauneutta tuloksellisesti alan asiantuntijoille. Intohimoista, rohkeaa ja innovatiivista liiketoimintaa – rakkaus edellä.”

Oletko kiinnostunut jälleenmyynnistä? Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

  JÄLLEENMYYJÄ SUOSITTELEE

  “Salon Skinlabissa on Diego dalla Palma Professionalin tuotteet myynnissä ja käytössä hoitolassa koska sarja on luotettava, laadukas ja käyttää hyväkseen uusimpia tehoaineita ja teknologiaa. Se on monipuolinen sarja ja hoitolassa ei tarvitse olla monia sarjoja koska Diego dalla Palma Professionalista löytyy kaikki tarvittava modernin hoitolan tarpeisiin. Sen brändi ja imago on hyvä. Sarjan hinta-laatusuhde on hyvä.

  Maahantuojana Camilla Aho Oy on asiakkaitaan arvostava, pitää superhyviä koulutuksia ja huolehtii jälleenmyyjistään. Tieto kulkee ja pysymme ajantasalla muutoksista ja uutuuksista. Kuukausittaiset tarjoukset ja ideat tuotemyynnin edistämiseksi ovat myös hyvää palvelua.”

  Yhteistyössä vuodesta 1989
  Salon Skinlab
  Virve Leikko-Saarinen
  Yrittäjä

  www.salonskinlab.fi

  “Diego dalla Palma Professional on laadukas, oman tehtaan tuottama sarja. Siitä löytyy laaja valikoima tuotteita hoitoihin ja erilaisiin tarpeisiin.

  Samalla sarja tukee yksilöllisesti asiakkaan kotihoitoa. Maahantuonti on toimiva ja huolehtivainen.

  Koulutukset on ammattitaitoisia ja innostavia. Siksi minä olen meille Mandarineen valinnut Diego dalla Palma Professionalin tuotesarjaksi.”

  Yhteistyössä vuodesta 2012
  Kauneushoitola Mandarine
  Terhi Leppälä
  Omistaja, toimitusjohtaja

  www.mandarine.fi

  “Minä käytän Diego dalla Palma Professional -tuotteita Kauneuskeidas Mirhamissa sillä tuotteet ovat luotettavia, toimivia ja asiakkaalle erittäin kustannustehokkaita: täydellisiä täsmätuotteita minun pohjoissuomalaisille asiakkaille. Valikoimasta löytyy täydelliset tuotteet jokaiselle minun asiakkaan ihotyypille – herkälle iholle, kuivalle iholle. Tehokkaat anti-age tuotteet ovat myös iso plussa! Laaja valikoima kotihoitotuotteita tekee myös työnteon sarjan parissa erittäin mielekkääksi tällaiselle asiakaspalvelu- ja myyntihenkiselle ihmiselle. Yhteistyö maahantuojan kanssa on hyvässä synergiassa, kuuntelemme toinen toisiamme. Toiveisiin vastataan ja ongelmat ratkaistaan yhdessä.”

  Yhteistyössä vuodesta 2011
  Kauneuskeidas Mirhami
  Mira Haverinen

  www.mirhami.fi