Viihteen monitaituri ja Tanssii Tähtien Kanssa tv-ohjelmasta tuttu tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg:

Estetiikka on tärkeässä roolissa monipuolisessa työssäni. Minulle kauneus alkaa puhtaudesta ja hyvinvoinnista. Välillä hikoilen tanssisalilla, välillä taas voimakkas esiintymismeikki pitää säilyä kauniina koko päivän. Siksi laadukkaat ihonhoitotuotteet ja puhdistusrutiinit ovat kauneudenhoidon kulmakiviä.

Arkeni on vauhdikas ja olen monessa mukana. Meikkaamiseen ei saa kulua liikaa aikaa ja tuotteiden pysyvyys on minulle tärkeää. Olen jo useiden vuosien ajan käyttänyt Diego Dalla Palma Professional -tuotteita. Laadun ja kestävyyden lisäksi olen esteetikkona viehättynyt myös rasioiden muotoilusta.

Kosmetiikkatuotteiden osalta suosikkini vaihtelevat ja olen innokas kokeilemaan uutuuksia. Jotkut tuotteet päätyvät kestosuosikeiksi, semmoisiksi lemppareiksi jotka pysyvät elämässä mukana vuodesta toiseen.

Tervetuloa suosikkisivustolleni – toivottavasti se inspiroi myös sinua löytämään uusia lempituotteita!

❤️  Helena Ahti-Hallberg
Ig: helena_ahti